2019

Șerban Țigănaș

Președinte, Dico și Tigănaș

Chairman / Dr. Arh. Șerban Țigănaș este Secretar General al Uniunii Internaționale a Arhitecților și președinte al biroului de proiectare Dico și Țigănaș din Cluj-Napoca.


[...]

Manal Rachdi

despre proiectul mixed-use Mille Arbres din Paris, câștigător MIPIM Awards 2019, la categoria Best Futura Projects

Speaker și Invitat / Arh. Manal Rachdi este fondatorul biroului de arhitectură OXO Architects, din Franța.  Manal împreună cu echipa sa, s-a ocupat de arhitectura proiectului mixed-use Mille Arbres din Paris, ce urmează a fi finalizat în anul 2023, fiind o investiție de aproximativ 550 de milioane de euro.


[...]

Emilian Grigore

Technical Support Manager, ROCKWOOL, România

Speaker și Professional Partner / Emilian Grigore este un consultant cu experiență în domeniul construcțiilor, al eficienței energetice și sustenabilității. Acesta a studiat Ingineria Civilă și Managementul Construcțiilor dar și sustenabilitatea caselor de lemn. A acumulat experiență la nivel internațional, lucrând cu spcialiști, experți în construcții, arhitecți și ingineri, focusându-se în ultimii 4 ani pe probleme legate de eficiența energetică și sustenabilitate. În prezent este responsabil de management și produs de sistem, certificări, support tehnic pentru vânzări, training. Înainte de a ocupa această funcție a condus departamentul de Asistență Tehnică a diviziei LAFARGE Gypsum din România (astăzi Siniat). 


[...]

Frances Gannon

despre proiectul mixed-use Arena Central din Birmingham, UK

Speaker și Invitat / Arh. Frances Gannon este Partener în cadrul biroului de arhitectură, Make Architects. Cei 15 ani de experiență în cadrul Make au fost centrați în jurul proiectelor din Birmingham, Marea Britanie. Începând cu proiectarea și livrarea clădirii The Cube, un proiect mixed-use care conține magazine, birouri, apartamente și un hotel, a continuat cu masterplanul proiectului Arena Central pe care Make îl dezvoltă din anul 2007. Cuprinzând spații pentru birouri, hoteluri, dar și universitar și rezidențial, Arena Central reprezintă o dezvoltare proeminentă într-un peisaj public generos.


[...]

Cosmin Pătroiu

CEO, TeraSteel, România

Speaker și Professional Partner / Cosmin Pătroiu este director general al TeraSteel – unul dintre cei mai importanți producători de panouri termoizolante și structuri zincate din Europa Centrală și de Est, cu unități de producție în România și Serbia. Expertiza sa acoperă zonele de dezvoltare și strategie de business, management, vânzări, training, dezvoltarea portofoliului de clienți și a portofoliului de produse atât local, cât și internațional. Sub coordonarea sa, TeraSteel a inaugurat, în 2017, TeraSteel Serbia – prima unitate de producție cu capital integral românesc deschisă în străinătate după 1990.


[...]

Marc Salemink

despre proiectul mixed-use Raffles City Hangzhou din China

Speaker și Invitat / Arh. Dipl. Ing. Marc Salemink, Associate UNStudio, s-a alăturat biroului de arhitectură în anul 2007, fiind absolvent al Universității Tehnice din Eindhoven, Olanda. A lucrat la o gamă largă de proiecte, de la ospitalitate și cultură la infrastructură și proiecte mixed-use. În cadrul Raffles City Hangzhou, Marc a fost implicat încă din faza de proiectare până la finalizarea proiectului.


[...]

Andrei Horhoianu

Head of Engineering & Operations Enel X

Speaker și Professional Partner / În cadrul Enel, Andrei Horhoianu în calitate de Head of Engineering & Operations, dezvoltă și implementează alături de echipa sa soluții inovative pentru creșterea eficienței energetice, dedicate clienților industriali și comerciali. Cu o experiență de peste 8 ani în domeniul consultanței tehnice și al managementului de proiect, Andrei consideră că prin eficiența în utilizarea energiei într-un mod durabil, mediul de business din România se poate îndrepta mai mult înspre industrii creative și poate genera o dezvoltare și o creștere economică sănătoasă. Proiectele internaționale livrate în cadrul unor companii de renume, din domeniul farmaceutic și petrolier, sunt o dovadă vie a faptului că Andrei este deschis la noi oportunități de creștere a competitivității și a productivității. În soluțiile dezvoltate reușește să aducă la un numitor comun companii de servicii energetice, producători de echipamente și tehnologii de vârf, furnizori de utilități, consultanți de marketing și bănci. Andrei muncește cu pasiune și crede că prin soluțiile inovative, Enel va avea o contribuție asupra mediului de afaceri, promovând o dezvoltare sănătoasă și durabilă.


[...]

Simon Whittle

despre proiectul mixed-use Golden City din Sankt Petersburg, Rusia

Speaker și Invitat / Arh. Simon Whittle ocupă funcția de Senior Architect & Urban Designer în cadrul biroului de arhitectură KCAP din Rotterdam. În prezent, coordonează proiectarea mai multor dezvoltări mixed-use, de largi dimensiuni, în Europa și Rusia. În perioada 2011 – 2017, Simon a fost Teaching Fellow în cadrul Harvard’s Graduate School of Design, unde s-a angajat în cercetarea privind inovațiile în cadrul tipologiei campusului și modelele noi de învățare. De asemenea, a absolvit Architectural Association School of Architecture din Londra.


[...]

George Stamate

Director, Departament clienţi mari rezidenţial şi infrastructură, ARABESQUE

Speaker și Master Partner / George Stamate este absolvent al Facultăţii de Mecanică (Politehnica) din cadrul Universităţii din Galaţi. Având o experienţă de peste 25 de ani în vânzări, acesta a intrat în echipa Arabesque în anul 2013.


[...]

Tomaž Škrlec

Director Regional de Vânzări pentru South East Europe Trimo Group, Slovenia

Speaker și Professional Partner / Tomaž Škrlec este responsabil de vânzări în regiunea de Est a Europei din anul 2013. Are mulți ani de experiență în sectorul comercial, de-a lungul timpului lucrând ca director comercial în Trimo Inženjering, Serbia și ca director la Trimo Macedonia. Cu setul său puternic de expertiză strategică și de dezvoltare a afacerilor, el gestionează activitățile echipelor locale de vânzări și lucrează cu clienți respectabili din regiunea SEE.


[...]

Raluca Munteanu

Business Development Manager IULIUS, România

Speaker și Partener / În calitate de Business Development Manager a contribuit, timp de doi ani, la îmbunătățirea activității de management al clădirilor United Business Center din Iaşi, componenta de birouri a ansamblului Palas, singura dezvoltare cu destinație mixtă din România, care însumează o suprafață de 70.000 mp de spații office. Totodată, face parte din echipa de dezvoltare a proiectului Iulius Town Timişoara, al doilea ansamblu mixt din portofoliul companiei IULIUS. Raluca va prezenta în sesiunea „Large Scale Mixed Use Projects.”


[...]

Hin Sim

despre proiectul mixed-use Bispevika din Oslo, Norvegia

Speaker și Invitat / Hin Sim, Chartered Architect & Director în cadrul Leonard Design Architects, are o experiență de peste 25 de ani în proiectarea și livrarea unora dintre cele mai mari proiecte de dezvoltare din UK și internațional. De la deschiderea biroului din Londra al Leonard Design Architects, în 2010, Hin a condus acest sediu, fiind implicat în numeroase proiecte mixed-use cu accent pe latura de retail, de la faza de concept până la livrare, în UK, Europa și Asia.


[...]

Mihai Anița

despre noile spații de lucru PwC România - Ana Tower

Speaker și Invitat / Mihai Anița – Partener, Servicii de Audit, Lider al echipei integrate de servicii pentru antreprenori și afaceri de familie, PwC România, lucrează în companie de 20 de ani și a obținut o experiență semnificativă în timpul proiectelor de audit financiar și revizuire a situațiilor financiare în conformitate cu Standardele Internaționale de Raportare Financiară (IFRS) și cerințele legale. Mihai Anița va prezenta în sesiunea „The Spaces We Work In”.


[...]

Manias Nikolaos

International Projects Unit Manager, Alumil Group

Speaker și Professional Partner / Departamentul Proiecte Internaționale, condus de către Nikolaos,  este implicat în proiecte din întreaga lume prin furnizarea integrală și holistică la fiecare etapă – Concept, Ofertare și Implementare – cu soluții personalizate care pot fi adaptate și integrate. Departamentul a încheiat proiecte prestigioase și de succes cum ar fi Crown Sydney Casino în Australia, Vancouver House în Canada, Haesley Condominium în Coreea și multe altele. Prezentarea lui va conține diverse studii de caz precum și beneficiile obținute prin folosirea la cote maxime a seviciului de Integrare Verticală oferită de Alumil.


[...]

Cozet Șerban

despre noile spații de lucru ING România - Expo Business Park

Speaker și Invitat / Cozet Șerban – Agile Coach, PCC, în cadrul ING România, are peste 19 ani de experiență, dintre care 10 ani în industria bancară cu  focus pe Agile Transformation & Coaching, privat banking, retail banking, management de proiect și vânzări. Cozet Șerban va prezenta în sesiunea „The Spaces We Work In”.


[...]

Radu Moșteanu

Consultant tehnic, Knauf Insulation

Speaker și Professional Partner / Cu o experiență de peste 30 de ani și o dezvoltare rapidă, Knauf Insulation este una dintre cele mai respectate companii internaționale din industria izolațiilor. Producător al unei game largi de materiale izolante, Knauf Insulation se poziționează strategic și oferă soluții pentru toate tipurile de aplicații.


[...]

Adrian Purcarea

despre noile spații de lucru Microsoft România - Skanska Campus 6

Speaker și Invitat / Adrian Purcarea  – Director EMEA Support Engineering & Romania Site Lead în cadrul Microsoft, lucrează împreună cu echipa sa de experți în determinarea satisfacției clienților și sporirea adoptării soluțiilor Microsoft. Adrian Purcarea va prezenta în sesiunea „The Spaces We Work In”.


[...]

Henri Dejans

International Business Developer, SOLIDOR, Belgia

Speaker și Partener / Henri este responsabil de vânzarea și dezvoltarea de noi produse și soluții pentru sectorul construcțiilor, în special pentru terase. SOLIDOR a fost primul producător de piedestal reglabil pentru terase în anul 1978.


[...]

Anda Manu

Managing Partner, AMA Design

Speaker și Invitat / AMA Design, companie fondată de arh. Anda Manu, în urmă cu 19 ani, este singurul birou de arhitectură din România specializat în office design. Portofoliul firmei cuprinde peste 70 de clienți, în special companii multinaționale care activează în diferite industrii. Anda Manu va prezenta în sesiunea dedicată noilor mari proiecte de birouri.


[...]

Marius Olteanu

Specification Team Leader, Etex Building Performance

Speaker și Partener / Marius Olteanu, coordonează departamentul tehnic de specificaţii din cadrul companiei Etex Building Performance, fiind de profesie inginer constructor și având o experienţă predominantă în domeniul proiectării sistemelor de anvelope exterioare. Rolul principal al departamentului este de suport tehnic dedicat proiectelor care au nevoie de soluţii tehnice speciale încă din faza de proiectare (performanţe mecanice, acustice, rezistenţă la foc) şi o atenţie deosebită în execuţie. Dintre proiectele de inovaţie de care se ocupă în cadrul companiei se numără sistemele de pereţi din gips-carton cu rezistenţă la foc şi cu înălţime mare de instalare, dezvoltarea sistemelor de fațadă multistrat şi implementarea produselor aferente pe piaţa locală.


[...]

Adrian Cristescu

Președinte și Arhitect Principal la West Group Architecture

Speaker și Invitat / Biroul de arhitectură West Group Architecture a fost fondat în anul 1996, de către arh. Adrian Cristescu, arhitect cu peste 30 de ani de experiență în domeniu. Fiind orientați spre implicarea tehnologiei moderne în procesul de proiectare și construcție, echipa West Group Architecture a proiectat importante clădiri de birouri din România, cel mai recent proiect fiind Business Garden Bucharest, proiect ce va fi dat în folosință anul acesta. Adrian Cristescu va prezenta în sesiunea dedicată noilor mari proiecte de birouri.


[...]

Bogdan Voica

Asset Director, Ana Tower Offices, Romania

Speaker și Invitat / Înainte de a intra în industria construcțiilor & Real Estate, Bogdan Voica a lucrat în finanțe și servicii profesionale și a făcut parte de asemenea, din mai multe companii de investiții și consultanță, majoritatea lideri mondiali în acest sector. În prezent lucrează pentru Ana Tower Office, proiect din sectorul office, făcând parte din portofoliul Ana Hotels, cu o suprafață închiriabilă de 33.000 mp, fiind una dintre cele mai înalte clădiri din România. Ana Tower Office este un proiect pre-certificat LEED, fiind prevazut să obțină certificare LEED Platinum, urmând a fi finalizat în Decembrie 2019.


[...]

Korkut Özgenler

despre proiectul Vadistanbul Shopping Center din Turcia

Speaker și Invitat / Cu peste 20 de ani experiență în domeniul arhitecturii și designului, arh. Korkut Özgenler – CEO / Founding Partner, Arhitect și Urban Designer în cadrul 3XKO, a lucrat la o varietate de tipologii de proiecte din întreaga lume în fiecare etapă a procesului de proiectare și dezvoltare a proiectului, câștigând premii precum European Property Award – Best Retail Architecture Turkey sau International Property Award – Best Retail Architecture Europe. În prezent, biroul internațional 3XKO colaborează cu dezvoltatori și constructori în cadrul unor proiecte rezidențiale, comerciale, dar și culturale în Europa și Asia.


[...]

Grabowski Jarosław

QuadCore Product Manager, Kingspan, Polonia

Speaker și Partener / Este inginer civil cu experiență de peste 16 ani în domeniul materialelor de construcții moderne. A lucrat pentru KINGSPAN timp de 7 ani în diferite poziții, iar în prezent este responsabil pentru dezvoltarea QuadCore în cadrul diviziei de panouri din CEER.


[...]

Charlotte Griffioen

despre proiectul Mall of Netherlands

Speaker și Invitat / Premiile importante obținute de agenție, includ Merkelbach Prize, BNA Building of the year, CTBUH Best Tall Building Award, FIABCI Prix d’Excellence, Golden Phoenix, Dutch Design Awards, Mipim Awards, American Architecture Prize și Chicago Athenaeum International Architecture Award.


[...]

Ingolf Planer

despre noua fabrică de componente de aluminiu construită la Medieşu Aurit, Satu Mare

Speaker și Invitat / Ingolf Planer este Președinte & CEO al Grupului Alu Menziken, companie internațională ce are ca obiect de activitate prelucrarea aluminiului la cel mai înalt nivel, realizând componente din aluminiu în special pentru industria auto și aeronautică. Ingolf Planer a absolvit Universitatea de Economie din Viena și un MBA la Universitatea din Chicago. Ingolf va prezenta în sesiunea „Large Industrial Developments”.


[...]

Bojan Petkovic

Country Manager, SEE, PlanRadar, Austria

Speaker și Partener / Pe lângă cunoștințelor de ingineriei în industria construcțiilor, Bojan Petkovic deține și un MBA la WU Viena, axat pe antreprenoriat și inovare. Înainte de a se alătura la PlanRadar, el a fost persoana responsabilă în cadrul companiei de supraveghere a proiectării și construcțiilor în Croația și regiunea SEE. În prezent, este concentrat pe dezvoltarea acestei pieței și implementarea inovării în cadrul PlanRadar.


[...]

Mihai Zaharia

Director of Investments and Capital Markets, Globalworth

Speaker și Invitat / Are o experiență de 15 ani în sectorul bancar, perioadă în care a deținut o serie de poziții importante în diferite companii. Înainte de a se alătura echipei Globalworth, a fost Head of Project Finance Department, Divizia Corporate Banking, în cadrul OTP Bank România timp de 9 ani. În perioada în care a făcut parte din echipa OTP Bank, a ocupat și funcții de Senior Project Manager și Relationship Manager, punând accent pe proiecte care vizau sectorul imobiliar. Mihai Zaharia va prezenta în sesiunea „Industrial and Logistics Development”.


[...]

Adrian Pandrescu

Manager Coordonator al Departamentul Tehnic, Knauf Gips, România

Speaker / Adrian Pandrescu face parte din echipa Knauf Gips din anul 2007, iar în această perioadă a deținut o serie de poziții în cadrul companiei, fiind în prezent Managerul Coordonator al Departamentul Tehnic pentru filiala din România. Cu peste 250 de site-uri de producție, organizații de vânzări in 86 de țări, 35.000 de angajați în întreaga lume și vânzări de 10 miliarde de Euro (în 2019), Grupul Knauf este fără îndoială unul dintre marii jucători globali de pe piața materialelor de construcții.


[...]

Sînziana Pardhan

Director General, P3 Logistic Parks, România

Speaker și Invitat / Sînziana Pardhan coordonează extinderea continuă a companiei în România, pe o piață considerată de P3 ca având un mare potențial datorită dezvoltării economice și a creşterii importanţei sale pe segmentul logistic din Europa. Ea conduce o echipă de 12 persoane și coordonează activitatea celui mai mare parc logistic din București, cu peste 380.000 m2 în 14 depozite și teren care permite dezvoltarea a 100.000 m2 de noi spații.


[...]

Cemil Celiker

Head of Sales International, Admonter Holzindustrie

Speaker și Partener / Este responsabil de crearea unei rețele de arhitecți și designeri de interior, proiecte și parteneriate internaționale, promovând concepte personalizate și oferind soluții pentru interioare de lemn.

 


[...]

Ann Marie Aguilar

Director de Operațiuni pentru Europa, International WELL Building Institute, UK

Speaker și Invitat / Ann Marie Aguilar s-a alăturat echipei IWBI în 2016, supraveghind astăzi activitățile zilnice ale IWBI Europe. De asemenea, Ann Marie susține echipa de dezvoltare a afacerilor și cea tehnică, fiind primul punct de contact pentru clienți și pentru echipe de design interesate de certificările WELL. Standardul pentru clădiri și comunități – WELL se concentrează asupra îmbunătățirii sănătății și bunăstării oamenilor.


[...]

Tamara Dogariu

Associate Colliers Romania, Arhitect, WELL AP, LEED AP BD+C

Speaker și Invitat / Arh. Tamara Dogariu are o experiență de peste cincisprezece ani în calitate de arhitect și urbanist. Recent, s-a alăturat departamentului Colliers ‘Services Management Services, ca parte a echipei de consultanță pentru clădiri verzi (LEED) și pentru sănătate și bunăstare în mediul construit (WELL). Tamara a obținut certificatul WELL Accredited Professional și certificatul LEED Accredited Professional BD-C, fiind implicată în oferirea de servicii de consultanță în domeniul durabilității, în conformitate cu standardele LEED și WELL. În prezent, lucrează la certificarea primelor clădiri WELL din România.


[...]

Dorin Beu

Președinte al Romania Green Building Council

Speaker și Invitat / Dr. Dorin Beu conduce RoGBC, asociație ce urmărește să creeze un model de dezvoltare exemplar pentru regiune, asigurându-se că mediul construit nu va pune în pericol generațiile viitoare, ci va fi o sursă de siguranță, sănătate, confort, inovare și oportunități economice.


[...]

Andreea Strugaru

Managing Partner, KADRA

Speaker / Andreea Strugaru și-a dorit ca tehnologiile de acces avansate pe care le-a descoperit în Occident să fie accesibile și în țara noastră, astfel încât, împreună cu partenerii săi, a dezvoltat o afacere în acest domeniu. Andreea conduce compania al cărei scop este să devină lider de piață în domeniul automatizării căilor de acces: uși pietonale automate, porți și bariere automate, sisteme automate de gestionare a parcărilor.


[...]

Florin Popa

Managing Partner, Vitalis Consulting, România

Speaker și Invitat / Florin Popa este fondatorul companiei Vitalis Consulting. Având o experiență de 15 ani în construcții și real estate, este unul dintre cei mai experimentați consultanți în domeniul construcțiilor din România. Florin Popa va prezenta în sesiunea „Large-Scale Project Management”.


[...]

Antoniu Drăgănescu

Manager Civil Engineering Business Unit, Bureau Veritas Romania

Speaker și Invitat / Antoniu Drăgănescu îmbină studiile de inginerie civilă și MBA cu peste 17 ani de experiență locală și internațională în managementul proiectelor, supravegherea lucrărilor, consultanță contractuală și asistență tehnică pentru organizații mari, clienți din domeniul public și privat. Antoniu Drăgănescu va prezenta în sesiunea „Large-Scale Project Management”.


[...]

Cezar Florea

Head of Project & Development Services, JLL România

Speaker și Invitat / Cezar Florea a pus bazele și a dezvoltat departamentul de Project & Development a JLL România, la începutul anului 2009. Principalul său rol a fost să stabilească strategia de dezvoltare și de creștere a acestei linii de business în România. El are mai mult de 15 ani de experiență în domeniul construcțiilor. Cezar Florea va prezenta în sesiunea „Large-Scale Project Management”.


[...]

Victor Croitoru

Country Manager România, Sentient Consultants

Speaker și Invitat / Victor Croitoru ocupă poziția de Senior PM/CM & Country Manager în cadrul companiei Sentient Consultants, din anul 2016. Compania are trei activități principale: Project & Cost Management, Lending Supervision și Technical Due Diligence. Victor Croitoru va prezenta în sesiunea „Large-Scale Project Management”.


[...]

Fraser Muir Reid

Business Development Lead, BREEAM, BRE, UK

Speaker și Invitat / Fraser are o experiență vastă în domeniul ingineriei durabile și al mediului construit, pe care o folosește pentru a dezvolta oportunități inovative pentru Grupul BRE și pentru toți utilizatorii schemei BREEAM. BREEAM este una dintre cele mai utilizate metode pentru evaluarea performanței de mediu a clădirilor, fiind dezvoltată de instituția de cercetare a clădirilor (BRE).


[...]

Kay Killmann

Managing Director, GBCI Europe, Germania

Speaker și Invitat / Kay Killmann ocupă funcția de Managing Director  al GBCI Europe, cea mai importantă organizație de certificare și creditare a sustenabilității, din regiune. Kay are o experiență internațională de două decenii în calitate de consultant, arhitect și lider nonprofit. El pledează pentru un benchmarking sustenabil și monitorizarea performanței, utilizând LEED, cel mai utilizat sistem de evaluare a clădirilor verzi din lume și platforma digitală de performanță Arc. Kay este, de asemenea, co-fondator al German Green Building Association – GGBA.


[...]

Michael Labugger

Auditor pentru certificarea DGNB System, Austria

Speaker și Invitat / Michael Labugger este inginer consultant și co-fondator al biroului RM Engineering, membru fondator al Austrian Sustainable Building Council – ÖGNI. RM Engineering se axează pe planificarea, construcția și managementul durabil. Sistemul de certificare DGNB oferă un instrument de planificare și optimizare pentru evaluarea clădirilor durabile și a districtelor urbane. Acesta a fost dezvoltat pentru a ajuta organizațiile să consolideze durabilitatea tangibilă a proiectelor de construcție.


[...]

Cosmin Cotora

Director Dezvoltare Cerway / Certificare HQE, Franța

Speaker și Invitat / Cosmin Cotora ocupă funcția de Director de Dezvoltare în cadrul Cerway, organism de certificare și operator al certificării HQE (High Environmental Quality), în afara Franței. HQE este o certificare pentru construcții sustenabile de origine franceză, prezenta în 25 de țări, pentru proiecte de clădiri, în construcție sau în exploatare, precum și proiecte de planificare urbană. Certificarea promovează cele mai bune practici, sustenabilitatea în proiectele de construcții și oferă asistență de specialitate pe toată durata proiectului. 


[...]

2018

Șerban Țigănaș

Președinte, Dico și Tigănaș

Chairman / Dr. Arh. Șerban Țigănaș este Secretar General al Uniunii Internaționale a Arhitecților și președinte al biroului de proiectare Dico și Țigănaș din Cluj-Napoca.


[...]

George Stamate

Director, Departament clienţi mari rezidenţial şi infrastructură, ARABESQUE

Speaker și Master Partner / În vârsta de 51 ani, absolvent al Facultăţii de Mecanică (Politehnica) din cadrul Universităţii din Galaţi şi având o experienţă de peste 25 de ani în vânzări, George Stamate a intrat în echipa Arabesque începând cu anul 2013, când a preluat funcţia de Director Departament clienţi mari rezidenţial şi infrastructură.


[...]

Cristian Romeo Erbașu

Director General, Construcții Erbașu S.A., România

Speaker și Invitat / Dr. Ing. Cristian Romeo Erbașu este unul din membrii fondatori ai Patronatului Societăților de Construcții (PSC) și al Federației Patronatelor Societăților din Construcții (FPSC), al cărui Președinte a fost în până în anul 2018. Din anul 2004, este Director General al Construcții Erbașu S.A., companie cu o istorie de peste 28 de ani pe piața construcțiilor din România.


[...]

Adrian Cefălan

Director Investiții, Compania Națională de Investiții, România

Speaker și Invitat / Compania Națională de Investiții se află sub autoritatea Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, fiind înființată în anul 2001. Principalii beneficiari ai programe realizate de CNI sunt autoritățile publice locale.


[...]

Raluca Munteanu

Business Development Manager IULIUS, România

Speaker și Invitat / În calitate de Business Development Manager a contribuit, timp de doi ani, la îmbunătățirea activității de management al clădirilor United Business Center din Iaşi, componenta de birouri a ansamblului Palas, singura dezvoltare cu destinație mixtă din România, care însumează o suprafață de 70.000 mp de spații office. Totodată, face parte din echipa de dezvoltare a proiectului Openville Timişoara, al doilea ansamblu mixt din portofoliul companiei IULIUS, care va include o suprafață de peste 130.000 mp de spații de birouri şi alți 131.000 mp de retail.


[...]

Laurențiu Manea

Office Building Manager for Openville, România

Speaker și Invitat / În calitate de Office Building Manager, în ultimii patru ani a contribuit activ la dezvoltarea brandului United Business Center Timișoara, componenta de birouri a ansamblului Openville, cel mai mare proiect cu destinație mixtă din vestul țării, care va însuma o suprafață de 130.000 mp de spații office. Pornind de la stadiul de „green field” al proiectului, a facilitat închirierea unor suprafețe considerabile de birouri către companii multinaționale și și-a adus aportul în eficientizarea activității de operare a clădirilor office.


[...]

Maximilian Zielinski

Arhitect Partener, Foster + Partners, UK

Speaker și Invitat / Arhitect român, partener în cadrul biroului de arhitectură Foster + Partners, Maximilian Zielinski lucrează împreună cu fratele său, Daniel Zielinski, încearcând continuu să-și îmbunătățească abordarea față de nevoile contemporane și viitoare, promovând în același timp metode durabile și eficiente de construcție. Arhitectura poate îmbunătăți societatea în toate modurile posibile și scopul său este de a găsi cel mai bun mod pentru a realiza acest lucru. Maximilian Zielinski este unul dintre arhitecții direct implicați în proiectul Apple Park.


[...]

Daniel Zielinski

Arhitect Partener, Foster + Partners, UK

Speaker și Invitat / Arhitect român, partener în cadrul biroului de arhitectură Foster + Partners, Daniel Zielinski a fost pasionat dintotdeauna de arhitectură, studiind la București și Stuttgart, absolvind în 2008. Acesta s-a implicat într-o serie de proiecte internaționale de la masterplanuri durabile și campusuri educaționale, turnuri de birouri și rezidențiale, până la locuințe private. Cel mai dificil proiect până în prezent a fost Apple Park din Cupertino.


[...]

Michalis Hadjipanayiotou

CEO, Cybarco Development, Cipru

Speaker și Invitat / Michalis Hadjipanayiotou este absolvent al Universității din Texas și al Universității din Manchester. Face parte din mai multe asociații profesionale precum CIPA (Cyprus Investment Promotion Agency), Cyprus Chamber of Commerce and Industry sau Association of Large Investment Projects. Din 2008 conduce Cybarco Development.


[...]

Vasily Selivanov

CEO, LEGENDA Intelligent Development, Rusia

Speaker și Invitat / Vasily Selivanov a debutat în domeniul bancar, iar experiența în construcții și în dezvoltarea marilor proiecte a început cu poziții cheie în holding-uri importante. Până în prezent a coordonat peste 30 de mari proiecte de dezvoltare. În 2010 a pus bazele companiei LEGENDA Intelligent Development.


[...]

Frode Grønvold

Chairman of the Board, Linstow Center Management, Norvegia

Speaker și Invitat / Din 2004, Frode Grønvold conduce compania Linstow Center Management, după ce timp de mai mulți ani a deținut funcția de de Director de Operațiuni în cadrul aceleiași companii. Deține un Master în Marketing la Școala Norvegiană de Business, fiind absolvent al Universității Leeds din Marea Britanie. A ocupat de-a lungul timpului poziții de conducere în board-ul mai multor companii importante precum Power Nordic Consumer, Electronic Chain sau Foreign Investor Council.


[...]

Jake Jephcott

Director of Business Development, Olivia Business Center, Polonia

Speaker și Invitat / Jake Jephcott a coordonat dezvoltarea Olivia Business Centre încă de la lansarea proiectului, având un rol major în evoluția Centrului. Predă la Universitarea din Gdnask, Facultatea de Management.


[...]

Anna Laievska

Commercial Director, Intergal-Bud, Ucraina

Speaker și Invitat / Anna Laievska deține un Master de Business Management la Universitatea Națională de Studii Economice din Kiev, fiind licențiată în economie a aceleiași universități. Coordonează și departamentul de cercetare a pieței de real estate din cadrul Intergal-Bud.


[...]

Lina Lahiri

Arhitect & Project Manager, Sauerbruch Hutton, Germania

Speaker și Invitat / Arh. Lina Lahiri a studiat arhitectura la Oxford School of Architecture, Oxford Brookes University și la Bartlett, University College London. Din 2005 este arhitect la Sauerbruch Hutton, fiind responsabilă de proiecte importante, precum Jessop West, o clădire pentru Universitatea din Sheffield și Low2No, un cartier mixed-use cu utilizare redusă de carbon, din Helsinki. În prezent este Project Manager pentru Sthlm 01 Tower, un proiect de referință pentru noul district al orașului Hammarby Sjöstad din Stockholm.


[...]

Benoit McNamara

Senior Design Manager, Select Group, UAE

Speaker și Invitat / Benoit McNamara are o experiență de peste 15 ani în proiectare diversă și activează în cadrul Select Group încă din anul 2015, fiind responsabil de supravegherea tuturor cerințelor de proiectare. De-a lungul dezvoltării profesionale, a fost concentrat pe elaborarea unei metodologii personale, coerente și echilibrate, care acordă o importanță egală noțiunilor de proiectare, dezvoltare, execuție și supraveghere. În ultimii ani, a acționat ca arhitect de proiect pentru numeroase proiecte, inclusiv în cadrul Residences at Marina Gate.


[...]

Sinclair Hutcheson

Director, Aedas Dubai, UAE

Speaker și Invitat / Sinclair Hutcheson are 20 de ani de experiență în planificarea inițială, proiectarea conceptuală și livrarea detaliilor finale de construcție, lucrând în Asia, Europa și Orientul Mijlociu. Acesta este implicat în prezent în proiecte precum, faza a II-a a ansamblului rezidențial Wasl’s Jebel Ali, Gemstone Serviced Apartments, Dubai etc. De-a lungul timpului a lucrat în numeroase proiecte rezidențiale și mixed use de mari dimensiuni din Asia și Orientul Mijlociu, precum ansamblul rezidențial Maya din Abu Dhabi, Iris Crystal Office Tower, Dubai și the Residences at Marina Gate, Dubai.


[...]