PROIECT: SKANSKA CAMPUS 6, BUCUREȘTI, ROMÂNIA

Campus 6 este noul complex de birouri dezvoltat de Skanska, în România, în zona de centru-vest a Bucureștiului, în imediata apropiere a Universității Politehnice. Complexul este conceput ca un hub social, în care chiriașii, angajații și partenerii se pot întâlni, lucra și relaxa. Zonele verzi de interacțiune dotate cu prize electrice și Wi-Fi, zonele de tip amfiteatru care pot găzdui întruniri de business și sociale, restaurantul și cafenelele cu terase, fac din acesta un spațiu aparte și plin de viață. Campus 6 va avea o suprafață totală închiriabilă de 81.000 mp, fiind format din patru clădiri de birouri de clasa A dintre care Campus 6.1 a fost finalizată în Octombrie 2018, fiind certificată LEED Gold. Clădirile Campus 6.2 & Campus 6.3 care sunt în construcție și vor fi livrate În T3 2020, sunt pre-certificate LEED Gold si au obținut deja statutul WELL Precertified™ la nivel Silver. Sunt primele clădiri de birouri din România ce vor fi certificate WELL.

(text și imagini: Skanska Romania)

Ann Marie Aguilar

Director de Operațiuni pentru Europa, International WELL Building Institute, UK

Speaker și Invitat / Ann Marie Aguilar s-a alăturat echipei IWBI în 2016, supraveghind astăzi activitățile zilnice ale IWBI Europe. De asemenea, Ann Marie susține echipa de dezvoltare a afacerilor și cea tehnică, fiind primul punct de contact pentru clienți și pentru echipe de design interesate de certificările WELL. Standardul pentru clădiri și comunități – WELL se concentrează asupra îmbunătățirii sănătății și bunăstării oamenilor.

Tamara Dogariu

Associate Colliers Romania, Arhitect, WELL AP, LEED AP BD+C

Speaker și Invitat / Arh. Tamara Dogariu are o experiență de peste cincisprezece ani în calitate de arhitect și urbanist. Recent, s-a alăturat departamentului Colliers ‘Services Management Services, ca parte a echipei de consultanță pentru clădiri verzi (LEED) și pentru sănătate și bunăstare în mediul construit (WELL). Tamara a obținut certificatul WELL Accredited Professional și certificatul LEED Accredited Professional BD-C, fiind implicată în oferirea de servicii de consultanță în domeniul durabilității, în conformitate cu standardele LEED și WELL. În prezent, lucrează la certificarea primelor clădiri WELL din România.

Proiecte și Speakeri: