PROIECT: THE RESIDENCES AT MARINA GATE, DUBAI, UAE / DEZVOLTATOR: SELECT GROUP

The Residences at Marina Gate este unul dintre cele mai recente proiecte de lux dezvoltate de Select Group, fiind proiectat de Aedas. Proiectul constă într-un ansamblu de 3 turnuri rezidențiale, fiind o investiție de peste 930 de milioane de euro. Fiecare apartament din cadrul ansamblului rezidențial este proiectat pentru a maximiza spațiul interior cu tavane înalte și unghiuri drepte, echilibrând perfect liniile verticale moderne, cu decorurile interioare inspirate. Balcoanele spațioase și ferestrele din podea până în tavan oferă vederi impresionante.

(text și imagini: SELECT GROUP)

Benoit McNamara

Senior Design Manager, Select Group

Speaker DEVO 2018 / Benoit McNamara are o experiență de peste 15 ani în proiectare diversă și activează în cadrul Select Group încă din anul 2015, fiind responsabil de supravegherea tuturor cerințelor de proiectare. De-a lungul dezvoltării profesionale, a fost concentrat pe elaborarea unei metodologii personale, coerente și echilibrate, care acordă o importanță egală noțiunilor de proiectare, dezvoltare, execuție și supraveghere. În ultimii ani, a acționat ca arhitect de proiect pentru numeroase proiecte, inclusiv în cadrul Residences at Marina Gate.

Sinclair Hutcheson

Director, Aedas

Speaker DEVO 2018 / Sinclair Hutcheson are 20 de ani de experiență în planificarea inițială, proiectarea conceptuală și livrarea detaliilor finale de construcție, lucrând în Asia, Europa și Orientul Mijlociu. Acesta este implicat în prezent în proiecte precum, faza a II-a a ansamblului rezidențial Wasl’s Jebel Ali, Gemstone Serviced Apartments, Dubai etc. De-a lungul timpului a lucrat în numeroase proiecte rezidențiale și mixed use de mari dimensiuni din Asia și Orientul Mijlociu, precum ansamblul rezidențial Maya din Abu Dhabi, Iris Crystal Office Tower, Dubai și the Residences at Marina Gate, Dubai.

Proiecte și Speakeri: