PROIECT: OPENVILLE TIMIȘOARA, ROMÂNIA / DEZVOLTATOR: IULIUS ȘI ATTERBURY EUROPE

Openville este cel mai mare proiect de tip mixt din vestul României, aflat în plină dezvoltare în centrul Timişoarei, în proximitatea Iulius Mall. Acesta va fi principalul pol de business, retail şi entertainment din regiune şi va fi inaugurat în primăvara anului 2019, odată cu finalizarea primei etape. Openville va reprezenta o destinaţie cosmopolită de lifestyle, care va include: şapte clădiri de birouri, 450 de magazine, un parc de peste 55.000 mp, restaurante şi cafenele tematice, un nou concept de cinema, carusel pentru copii şi săli de evenimente. Valoarea investiţiei este de peste 220 de milioane de euro.

(text și imagini: IULIUS)

 

Raluca Munteanu

Business Development Manager IULIUS

Speaker DEVO 2018 / În calitate de Business Development Manager a contribuit, timp de doi ani, la îmbunătățirea activității de management al clădirilor United Business Center din Iaşi, componenta de birouri a ansamblului Palas, singura dezvoltare cu destinație mixtă din România, care însumează o suprafață de 70.000 mp de spații office. Totodată, face parte din echipa de dezvoltare a proiectului Openville Timişoara, al doilea ansamblu mixt din portofoliul companiei IULIUS, care va include o suprafață de peste 130.000 mp de spații de birouri şi alți 131.000 mp de retail.

Laurențiu Manea

Office Building Manager for Openville

Speaker DEVO 2018 / În calitate de Office Building Manager, în ultimii patru ani a contribuit activ la dezvoltarea brandului United Business Center Timișoara, componenta de birouri a ansamblului Openville, cel mai mare proiect cu destinație mixtă din vestul țării, care va însuma o suprafață de 130.000 mp de spații office. Pornind de la stadiul de „green field” al proiectului, a facilitat închirierea unor suprafețe considerabile de birouri către companii multinaționale și și-a adus aportul în eficientizarea activității de operare a clădirilor office.

Proiecte și Speakeri: