Master Partner 2019:

Professional Partners:

 

 

 

Parteneri:

 

 

 

 

Susținători & Expozanți:

 

 

 

 

Parteneri media:

 

 

 

Partener media regional:

În parteneriat cu:

Un proiect creat de:

Co-organizator:

Parteneri

George Stamate

Director, Departament clienţi mari rezidenţial şi infrastructură, ARABESQUE

Master Partner DEVO

"Compania Arabesque salută inițiativa organizatorilor DEVO de a reuni pentru prima oară în România cei mai mari dezvoltatori din piața națională și internațională. În calitate de Master Partner și din poziția celui mai mare furnizor de soluții integrate pentru piața construcțiilor din România ne arătăm susținerea față de organizarea evenimentului. Cu această ocazie venim în întâmpinarea marilor dezvoltatori din țară prin expertiza și serviciile noastre. Arabesque, cel mai mare distribuitor de materiale de construcții și finisaje din România, inovează în permanentă și dezvoltă activ serviciile oferite clienților săi din sfera construcțiilor. Astfel, cu ajutorul unui singur contact, o singură persoană dedicată, se asigură controlul strict al costurilor investiției prin: ofertare competitivă; stocuri permanente; livrarea ritmică pe șantier în funcție de stadiul lucrărilor oriunde în România; monitorizarea online/ gps a comenzilor/ livrărilor; consilierea tehnică de specialitate; propunerea/ confirmarea unor soluții, tehnologii, produse adecvate; asigurarea tuturor documentelor de certificare și calitate; alte servicii precum: prelucrarea și fasonarea carcaselor pentru structuri și fundații, camioane cu macara pentru livrarea blocurilor de zidărie, camioane specializate necesare respectării limitării de tonaj impuse în zonă, mixarea tencuielilor, debitarea panourilor de lemn etc. Companie românească fondată în 1994 care activează în zona de industrie, Arabesque are o prezență regională în Moldova, Ucraina, Bulgaria. Arabesque deține 37 de centre comerciale, dintre care 22 în România. Echipa din România numără peste 3200 de oameni, iar forța logistică este asigurată de cele peste 1000 de camioane specializate."

[...]

Raluca Munteanu

Business Development Manager IULIUS

Partener DEVO

"Participarea la Forumul DEVO pentru a doua oară este motivată de experienţa deosebită pe care am avut-o la ediţia de anul trecut, atât din perspectiva de speakeri, cât şi din cea a specialiştilor care au cunoscut şi interacţionat cu alţi mari dezvoltatori din domeniu. Calitatea şi anvergura proiectelor reprezentative din întreaga lume alese ca studii de caz şi audienţa evenimentului, formată din cei mai buni specialişti, au facilitat crearea unei platforme de comunicare, prin care au avut loc schimburi de idei, viziuni, modele de antreprenoriat şi bune practici, între profesionişti care contribuie la dezvoltarea sustenabilă a comunităţilor şi oraşelor."

[...]

Remon Vos

CEO CTP

Partener DEVO

"Logistica metropolitană este un factor cheie în sustenabilitatea urbană, cu o eficientă distribuție de bunuri care asigură o funcție vitală pentru orice municipiu mare. În ultimii ani, orașele moderne au adoptat un trend de a construi parcuri logistice și de distribuție largi și moderne în imediata apropiere pentru a reduce costurile lanțurilor de distribuție. CTP este într-o continuă evoluție, adoptând cele mai noi și cele mai avansate tehnologii. Prin acest mod reușim să îmbunătățim longevitatea clădirilor noastre, să oferim cel mai înalt grad de eficiență și să micșorăm costurile de întreținere. Noi dezvoltăm constant noi facilități pentru chiriașii noștri și angajații care lucrează acolo. De exemplu, începând cu martie 2019, CTPark Bucharest West, parcul cu cea mai ridicată rată de extindere, va oferi facilități de vânzare moderne, incluzând un punct medical, cazare pentru angajați, benzinărie, zone pentru sport și relaxare, servicii de transport centralizate și un restaurant, și multe altele în cea de-a doua jumătate a anului."

[...]

Adrian Garofeanu

Director Comercial, Knauf Insulation

Partener DEVO

"Poziționarea noastră atât pe plan global, cât și local, ne permite să oferim clienților cele mai bune soluții de termoizolare și să fim, în același timp, un furnizor de servicii și un partener strategic."

[...]

Sander van de Rijdt

Director General și Co-fondator, PlanRadar, Austria

DEVO

După ce a studiat Sistemele de Informații în Afaceri și Dreptul la Viena, Sander a lucrat pentru două grupuri internaționale de consultanță din Europa. Din anul 2006 a fondat mai multe companii de IT în parteneriat cu Ibrahim Imam. Ca director general și co-fondator al PlanRadar, este responsabil în principal de management, finanțe și resurse umane.

[...]

Henri Dejans

International Business Developer, SOLIDOR, Belgia

DEVO

Henri este responsabil de vânzarea și dezvoltarea de noi produse și soluții pentru sectorul construcțiilor, în special pentru terase. SOLIDOR a fost primul producător de piedestal reglabil pentru terase în anul 1978.

[...]