Master Partner 2019:

Professional Partners 2019:

 

Parteneri 2019:

Susținători 2019:

 

Un proiect creat de:

Co-organizator:

Parteneri

George Stamate

Director, Departament clienţi mari rezidenţial şi infrastructură, ARABESQUE

Master Partner DEVO

"Compania Arabesque salută inițiativa organizatorilor DEVO de a reuni pentru prima oară în România cei mai mari dezvoltatori din piața națională și internațională. În calitate de Master Partner și din poziția celui mai mare furnizor de soluții integrate pentru piața construcțiilor din România ne arătăm susținerea față de organizarea evenimentului. Cu această ocazie venim în întâmpinarea marilor dezvoltatori din țară prin expertiza și serviciile noastre. Arabesque, cel mai mare distribuitor de materiale de construcții și finisaje din România, inovează în permanentă și dezvoltă activ serviciile oferite clienților săi din sfera construcțiilor. Astfel, cu ajutorul unui singur contact, o singură persoană dedicată, se asigură controlul strict al costurilor investiției prin: ofertare competitivă; stocuri permanente; livrarea ritmică pe șantier în funcție de stadiul lucrărilor oriunde în România; monitorizarea online/ gps a comenzilor/ livrărilor; consilierea tehnică de specialitate; propunerea/ confirmarea unor soluții, tehnologii, produse adecvate; asigurarea tuturor documentelor de certificare și calitate; alte servicii precum: prelucrarea și fasonarea carcaselor pentru structuri și fundații, camioane cu macara pentru livrarea blocurilor de zidărie, camioane specializate necesare respectării limitării de tonaj impuse în zonă, mixarea tencuielilor, debitarea panourilor de lemn etc. Companie românească fondată în 1994 care activează în zona de industrie, Arabesque are o prezență regională în Moldova, Ucraina, Bulgaria. Arabesque deține 37 de centre comerciale, dintre care 22 în România. Echipa din România numără peste 3200 de oameni, iar forța logistică este asigurată de cele peste 1000 de camioane specializate."

[...]

Remon Vos

CEO CTP

Partener DEVO

"Logistica metropolitană este un factor cheie în sustenabilitatea urbană, cu o eficientă distribuție de bunuri care asigură o funcție vitală pentru orice municipiu mare. În ultimii ani, orașele moderne au adoptat un trend de a construi parcuri logistice și de distribuție largi și moderne în imediata apropiere pentru a reduce costurile lanțurilor de distribuție. CTP este într-o continuă evoluție, adoptând cele mai noi și cele mai avansate tehnologii. Prin acest mod reușim să îmbunătățim longevitatea clădirilor noastre, să oferim cel mai înalt grad de eficiență și să micșorăm costurile de întreținere. Noi dezvoltăm constant noi facilități pentru chiriașii noștri și angajații care lucrează acolo. De exemplu, începând cu martie 2019, CTPark Bucharest West, parcul cu cea mai ridicată rată de extindere, va oferi facilități de vânzare moderne, incluzând un punct medical, cazare pentru angajați, benzinărie, zone pentru sport și relaxare, servicii de transport centralizate și un restaurant, și multe altele în cea de-a doua jumătate a anului."

[...]

Adrian Garofeanu

Director Comercial, Knauf Insulation

Partener DEVO

"Poziționarea noastră atât pe plan global, cât și local, ne permite să oferim clienților cele mai bune soluții de termoizolare și să fim, în același timp, un furnizor de servicii și un partener strategic."

[...]