Master Partner 2020:

Professional Partners 2020:

 

 

Parteneri:

 

 

Un proiect creat de:

Co-organizator:

Parteneri

George Stamate

Director, Departament clienţi mari rezidenţial şi infrastructură, ARABESQUE

Master Partner DEVO

"Compania Arabesque salută inițiativa organizatorilor DEVO de a reuni pentru prima oară în România cei mai mari dezvoltatori din piața națională și internațională. În calitate de Master Partner și din poziția celui mai mare furnizor de soluții integrate pentru piața construcțiilor din România ne arătăm susținerea față de organizarea evenimentului. Cu această ocazie venim în întâmpinarea marilor dezvoltatori din țară prin expertiza și serviciile noastre. Arabesque, cel mai mare distribuitor de materiale de construcții și finisaje din România, inovează în permanentă și dezvoltă activ serviciile oferite clienților săi din sfera construcțiilor. Astfel, cu ajutorul unui singur contact, o singură persoană dedicată, se asigură controlul strict al costurilor investiției prin: ofertare competitivă; stocuri permanente; livrarea ritmică pe șantier în funcție de stadiul lucrărilor oriunde în România; monitorizarea online/ gps a comenzilor/ livrărilor; consilierea tehnică de specialitate; propunerea/ confirmarea unor soluții, tehnologii, produse adecvate; asigurarea tuturor documentelor de certificare și calitate; alte servicii precum: prelucrarea și fasonarea carcaselor pentru structuri și fundații, camioane cu macara pentru livrarea blocurilor de zidărie, camioane specializate necesare respectării limitării de tonaj impuse în zonă, mixarea tencuielilor, debitarea panourilor de lemn etc. Companie românească fondată în 1994 care activează în zona de industrie, Arabesque are o prezență regională în Moldova, Ucraina, Bulgaria. Arabesque deține 37 de centre comerciale, dintre care 22 în România. Echipa din România numără peste 3200 de oameni, iar forța logistică este asigurată de cele peste 1000 de camioane specializate."

[...]

Cosmin Pătroiu

CEO, TeraSteel, România

Partener DEVO

Cosmin Pătroiu este director general al TeraSteel – unul dintre cei mai importanți producători de panouri termoizolante și structuri zincate din Europa Centrală și de Est, cu unități de producție în România și Serbia. Expertiza sa acoperă zonele de dezvoltare și strategie de business, management, vânzări, training, dezvoltarea portofoliului de clienți și a portofoliului de produse atât local, cât și internațional. Sub coordonarea sa, TeraSteel a inaugurat, în 2017, TeraSteel Serbia – prima unitate de producție cu capital integral românesc deschisă în străinătate după 1990.

[...]

Andrei Horhoianu

Head of Engineering & Operations Enel X

Professional Partner DEVO

Andrei conduce departamentul B2B al Enel X, o echipă care propune companiilor din România soluții inovatoare pentru eficiență și independență energetică.

[...]

Tomaž Škrlec

Director Regional de Vânzări pentru South East Europe Trimo Group, Slovenia

Partener DEVO

”Trimo este un producător de fațade și acoperișuri rezistente la foc, de înaltă calitate, din Slovenia. Cunoscut pentru soluțiile pentru construcții bine concepute, acesta îmbină perfect inovația, eficiență energetică, responsabilitatea asupra mediului și siguranța la incendii. Compania vinde produse și servicii în aproximativ 100 de țări din întreaga lume. Portofoliul lor extins de produse include Qbiss One, un sistem de fațade metalice modulare de înaltă calitate, estetic, clasificat la nivel mondial, Qbiss Screen, un ecran inovator de clasă metalică A2 și Trimoterm - un sistem versatil de fațade care combină funcționalitatea, durabilitatea și siguranța la incendiu. Trimo oferă, de asemenea, o gamă largă de servicii de arhitectură și inginerie, de la vizualizări, redare, detalii până la suportul BIM, realitate virtuală și augmentată, plus o bibliotecă extinsă de certificări și acreditări de securitate la incendiu.”

[...]

Raluca Munteanu

Business Development Manager IULIUS

Partener DEVO

"Participarea la Forumul DEVO pentru a doua oară este motivată de experienţa deosebită pe care am avut-o la ediţia de anul trecut, atât din perspectiva de speakeri, cât şi din cea a specialiştilor care au cunoscut şi interacţionat cu alţi mari dezvoltatori din domeniu. Calitatea şi anvergura proiectelor reprezentative din întreaga lume alese ca studii de caz şi audienţa evenimentului, formată din cei mai buni specialişti, au facilitat crearea unei platforme de comunicare, prin care au avut loc schimburi de idei, viziuni, modele de antreprenoriat şi bune practici, între profesionişti care contribuie la dezvoltarea sustenabilă a comunităţilor şi oraşelor."

[...]

Manias Nikolaos

International Projects Unit Manager, Alumil Group

Professional Partner DEVO

Departamentul Proiecte Internaționale, condus de către Nikolaos, este implicat în proiecte din întreaga lume prin furnizarea integrală și holistică la fiecare etapă – Concept, Ofertare și Implementare – cu soluții personalizate care pot fi adaptate și integrate. Departamentul a încheiat proiecte prestigioase și de succes cum ar fi Crown Sydney Casino în Australia, Vancouver House în Canada, Haesley Condominium în Coreea și multe altele. Prezentarea lui va conține diverse studii de caz precum și beneficiile obținute prin folosirea la cote maxime a seviciului de Integrare Verticală oferită de Alumil.

[...]

Radu Moșteanu

Consultant tehnic, Knauf Insulation

Professional Partner DEVO

Cu o experiență de peste 30 de ani și o dezvoltare rapidă, Knauf Insulation este una dintre cele mai respectate companii internaționale din industria izolațiilor. Producător al unei game largi de materiale izolante, Knauf Insulation se poziționează strategic și oferă soluții pentru toate tipurile de aplicații.

[...]

Grabowski Jarosław

QuadCore Product Manager, Kingspan, Polonia

Partener DEVO

Este inginer civil cu experiență de peste 16 ani în domeniul materialelor de construcții moderne. A lucrat pentru KINGSPAN timp de 7 ani în diferite poziții, iar în prezent este responsabil pentru dezvoltarea QuadCore în cadrul diviziei de panouri din CEER.

[...]

Remon Vos

CEO CTP

Partener DEVO

"Logistica metropolitană este un factor cheie în sustenabilitatea urbană, cu o eficientă distribuție de bunuri care asigură o funcție vitală pentru orice municipiu mare. În ultimii ani, orașele moderne au adoptat un trend de a construi parcuri logistice și de distribuție largi și moderne în imediata apropiere pentru a reduce costurile lanțurilor de distribuție. CTP este într-o continuă evoluție, adoptând cele mai noi și cele mai avansate tehnologii. Prin acest mod reușim să îmbunătățim longevitatea clădirilor noastre, să oferim cel mai înalt grad de eficiență și să micșorăm costurile de întreținere. Noi dezvoltăm constant noi facilități pentru chiriașii noștri și angajații care lucrează acolo. De exemplu, începând cu martie 2019, CTPark Bucharest West, parcul cu cea mai ridicată rată de extindere, va oferi facilități de vânzare moderne, incluzând un punct medical, cazare pentru angajați, benzinărie, zone pentru sport și relaxare, servicii de transport centralizate și un restaurant, și multe altele în cea de-a doua jumătate a anului."

[...]

Adrian Garofeanu

Director Comercial, Knauf Insulation

Partener DEVO

"Poziționarea noastră atât pe plan global, cât și local, ne permite să oferim clienților cele mai bune soluții de termoizolare și să fim, în același timp, un furnizor de servicii și un partener strategic."

[...]

Bojan Petkovic

Country Manager SEE, PlanRadar, Austria

Susținător DEVO

Pe lângă cunoștințelor de ingineriei în industria construcțiilor, Bojan Petkovic deține și un MBA la WU Viena, axat pe antreprenoriat și inovare. Înainte de a se alătura la PlanRadar, el a fost persoana responsabilă în cadrul companiei de supraveghere a proiectării și construcțiilor în Croația și regiunea SEE. În prezent, este concentrat pe dezvoltarea acestei pieței și implementarea inovării în cadrul PlanRadar.

[...]

Henri Dejans

International Business Developer, SOLIDOR, Belgia

Susținător DEVO

Henri este responsabil de vânzarea și dezvoltarea de noi produse și soluții pentru sectorul construcțiilor, în special pentru terase. SOLIDOR a fost primul producător de piedestal reglabil pentru terase în anul 1978.

[...]

Cemil Celiker

Head of Sales International, Admonter Holzindustrie

Susținător DEVO

Este responsabil de crearea unei rețele de arhitecți și designeri de interior, proiecte și parteneriate internaționale, promovând concepte personalizate și oferind soluții pentru interioare de lemn.

[...]